· Kom zo veel mogelijk met de fiets/scooter naar school.
· Als je met de auto wordt afgezet, doe dat dan niet op de Lyceumlaan.
· De Parklaan en Lyceumlaan worden gebruikt als opstapplaats voor bussen.
· Neem altijd jouw collegekaart en ID-mee (zeker als je naar het buitenland op excursie gaat).
· Collegekaart is essentieel voor toegang tot de Efteling.
· Als je op excursie gaat, laat je geen belangrijke spullen in jouw kluisje. Na 17 uur is het schoolgebouw gesloten. De poort blijft / kan open.
· Bij bezoek aan de City-bioscoop, mag je geen tas bij je hebben.

Moet ik in de bus meereizen die bij mijn leerlingnummer staat? Je moet in de bus zitten die bij jouw leerlingnummer staat. Om praktische- en veilgiheidsredenen is het niet mogelijk om te ruilen. Je reist heen en terug in dezelfde bus.

Indien je ’s morgens meereist naar de Efteling dan moet je bij vertrek aan de busbegeleider doorgeven dat je ’s middags niet mee terugreist.

Voor toegang tot sommige evenementen / musea / de Efteling, moet je aantonen dat je een leerling van onze school bent. Je moet jouw collegekaart bij je hebben.

Jazeker. De poort is ’s morgens open en blijft open totdat de laatste bus terug is.

Als je 16+ bent moet je altijd jouw ID op zak hebben. Als we de grens over gaan, naar België bijvoorbeeld, dan moet je de echte ID kaart op zak hebben, ongeacht jouw leeftijd.

Ja, je moet zelf zorgen dat je eten en drinken bij je hebt. Bij sommige excursies wordt iets aangeboden of is het mogelijk om iets te kopen. Er is niet voorzien in lunches, daarvoor moet je dus zelf zorgen.

in geval van nood bel je het nummer van school: 0165 79 23 00

Het kan gebeuren dat we in de file staan, dus dan is het fijn als je dat thuis kunt laten weten.